Nya tider!

Efter storm kommer solsken! Vackra princessan D'aenerys EML har flyttat hem till den underbara och härliga familjen Nolåker. På gården finns otroligt snygga storebrorsan Domani Vengo som visar hur det skall gå till! Har man en gång ridit en häst e: De Niro - då är man fast, helt fantastiska hästar! 
Det kommer bli fantastiskt spännande att följe deras resa <3 

Den 25 maj, mitt under kandidatmiddagen, fick jag ett samtal - Tyrion tittade ute va 10 dagar för tidigt. Wiacenzas första hingst och vilken gentleman! <3 Trots att han kom förtidigt så föddes han ändå 'för sent' för att kunna vara med på fölchampionatet, dom måste var minst tre veckor. Därför blev det inget championat för hans del, dock hade jag räknat med det. Är fortfarande sugen på att behålla honom.. Kanske kanske ändå, vi får se :) 
Nytt! 

Eftersom Wiacenza födde lite tidiagre än beräknat som sagt då tänkte jag "hon får EN chans på sig att bli dräktig -bara en"! Jag gjorde en deal med hingshållaren att språngavgiften även skulle inkludera nästa år om det inte tog sig. Hon har haft ett par föl nu och de börjar komma sent på säsongen. Den "enda chansen" fick bli fölbrunsten då är det 20% chans för dräktighet. OCH det tar sig!!! Trodde verkligen inte att det skulle göra det men det gjorde det! 
Den stilliga pappan är en herre som börjar bli till åren so better try before it is to late - Dräktig med Negro! Kanske att de kommer en lite Valegro nästa vår <3 <3 

Qamra -14 e: Lord Cassini - Stalypso - Quattro B. Ett fantstikst gångartsto som löshoppar amaz(!) från en premierad stofamiljPlanen med Qamra är att hon skall ridas in och testa på livet som sporthäst innan hon blir mammahäst igen. 

 

10 aug 2017

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)