Wiacenza


Wiacenza är ett förstaklassigt avelsto som kommer från den mycket framgångrika stofamilj Klaseta(57) där ett flertal går/gått svår klass i både dressyr och hoppning. Tre syskon är exporterade till USA. Brodern DIAVOLINO 5(e; Don Fredrico) har gått PSG/INT I dressyr och ytterligare så har även brosan AIR OF GOLD (e: Accord II)  svårklasshoppning 1.60m.
En stofamlij till för att leverera kvalite, Wiacenza ÄLSKAR all form av uppmärksamhet och är otroligt ambitiös häst!  

Detta fantstiska och karismatiskta sto som älskar allt och alla. Hon beväger sig med tre väldigt bra gångarter och hög ridbarhet!
Trots sin fina dressyrstam så hoppadades hon mest pga ryttarintresse. Tekniken var "hellre än bra" - men viljan fanns där, 1.30m blev det innan olyckan orskat av yttre trauma tyvärr satte stopp.
Ett personligt sto som alltid är positiv och mycket arbetsvillig med en extra växel! Hon är en kärleksfull mor som lämnar sunda, fina hästar som får mycket lugna, kloka och lätthanterade föl. 

 

 

Stam

Efter den fantastiska klass I Elite hingsten Waterford, e:Wolkenstein II  eu: Matcho I, som bär på det världsberömda blodet från Weltmeyer som kombinerat med både Matcho I och Pik König
Waterfords fantastiska rörelse, temperament och ridbarhet gjorde att han blev  "Champion of the 1998 Stallion Licensing" och även vinnare av Bruksprovet 1999 Adelheidsdorf med mycket höga poäng, med ett dressyrindex på hela 163! Dessutom belönades han med 9p för temperamentet 9.67 för ridbarheten, 9.33 både på skritten och traven, och hela 10 poäng för galoppen! 
Under 2006 var Waterford rankad som 6:e bästa dressyrhingst i Världen.
eu: Consul, e: 

Wiacenzas mor Condorde, Staatsprämierad, har totalt 6 avkommor varav 3 exporteras till USA/Canada. 

Galatea (e Graf Grannus), vars avkomma Chagall (e Contendro I) har startat Grand Prix tillsammans med Isobel Wessels - följ resultat här 
Air of Gold -96 (e Achord II), exporterad till USA gick 1.60m svårklasshoppning
Destiny -02 (e: Don Bosco), exp. USA. CDI dressyr
Diavolino 5 -04 (e: Don Fredriko), exp USA. Har tidigare gått PSG/INT I och går nu stadigt CDIJ (internationell dressyr för Junior) med Katelyn Mosle, USA. 

Mormor Dolores har till och med lämnat en godkänd hingst: Ritual's Rivale DK

 

Interesserad av stamboken och syskonen? - Läs mera här    

 

(klicka för större bild.) 

Avkommor:

(klicka på namnet för mer info)

Tyrion EML hingst f: 2017. En kvat och maskulin hingst med bra tryck i bakbenen!! En gummiboll som har mycket kvar att ge! Tyvärr inte visad då han föddes "försent" på säsongen. D'aenerys EML sto f: -16 e: De Niro (Donnerhall - Akzent II)/13282341_1370037363012356_1094319039_o.jpg
Ett mycket unikt stoföl som rör sig mycket bra! Modern och sportig typ.
Visades på Tyska Fölchampionat med resultatet 82,78%!! 
Även hon PREMIERAD på fölvisning. 
"Fullsyster" till 73% med den världsberömda OS-hingsten Desperados FRH.


Fadeless EML sto f:15, e: Flawless (Fürstenball - De Niro)
Visades som typ-exempel på Zuchthof Klattes Hingstshow. Blev PREMIERAD på fölvsiningen.  

 


Fiderlise EML
sto f:14, e: Fiderbach (Fidertanz - Baroncelli). /fiderlise.jpg
Även Fiderlise Blev PREMIERAD samt slutade som 2:a bästa föl på fölvisningen! Dubbel Klass I (gångart samt hopp) på treårstest. 


D'cenza
 sto f:13, e: Dr. Doolittle - Donnerhall.
PREMIERAD på fölvisningen i Lastrup, Tyskland.  

Sancenza 2890, sto f:07, 172cm mkh. e: St. Moritz (Sandro Hit). Uppfödd av tidigare ägare. Var 2:a på sitt treårstest i Finnland där hon belönats med en 9:a för typen och en 8:a för galoppen. Visades på treårstest i Finland.

 

 

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)