Till salu

Qamra

Vacket feminint sto (Lord Cassini - Stalypso - Quattro B) född 2014, 168 cm i mankhöjd. Är dräktig med den fantastiska Contendro I och beräknas föla i början av juni 2019. Säljes med eller utan föl. Contendro I´s avkommer slutar aldrig att imponera! En rykande het stjärna är Fredrik Jönsson´s Cold Play - ni vet, hästen som var helt outstanding i VM!

Vacker som en dag och drar blickar till sig och trots sin hoppstam så rör hon sig fantastiskt! Hon köptes som gångartsföl på auktionen i Vechta. Perfekt för dig som vill forma din egna häst eller satsa på avel. Hon är supersnäll mot både människor och andra hästar. Hon är enkel i all hantering regelbundet verkad (går utan skor). Försäkrad i Sweland. 

Hon har en stam som är full av kända hingstar som, Cassini I, Ahorn Z, Lord, Capitol I, Stakkato, Calypso II m.m.  Även ett gäng mediterande ston som har högpresternade avkommor. Ston som både är St. Pre. och St. Pre. St. ston! Hon var halt lite till och från förra sommaren – när hon var 3 år. Därför valde vi att inte rida in henne utan ge henne ytterligare ett år att växa i kroppen. Därav prissätts hon som ett avelsto men kan säkert bli en fin ridhäst. 


Öppen för förslag – vill du enbart ha stoet kan jag behålla fölet, eller tvärtom. 
Säljes pga. förlängda studier. Står i norra Tyskland, resa till Sverige (Göteborg med omnejd) ingår i priset.
Läs mer på: www.emlhorses.n.nu 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)